Referenties / Opdrachtgevers

 “Al een tijdje liep ik rond met een gevoel dat ik een beetje vast zat op het gebied van mijn werk. Het werk wat ik doe, vind ik erg leuk, maar het is niet iets wat ik mijn hele leven wil blijven doen. Ik heb geprobeerd om er zelf achter te komen wat ik dan nog wél wilde, maar ik kwam er steeds niet uit. Toen hoorde ik via een vriend van mij over de coaching van Marlies en heb ik haar gebeld. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt voor een oriënterend gesprek. Dit was om te kijken of de klik er was en of de methode die Marlies hanteert mij aan zou spreken. De klik was er meteen en ook zaten we op 1 lijn voor wat betreft de methode. Marlies gaat van het positieve uit en van wat je al kunt, iets wat mij erg aanspreekt! In totaal heb ik 5 gesprekken gehad. Na elk gesprek kreeg ik een opdracht van Marlies mee. Ze is nooit streng voor me geweest, maar ze was de stok achter de deur die ik nodig had om ervoor te zorgen dat ik me verder ging verdiepen in bepaalde vraagstukken over mezelf en over wat ik zou willen.

Na de gesprekken met Marlies ben ik er nu helemaal uit! Als alles goed verloopt, ga ik in september beginnen met een opleiding voor gewichtsconsulent. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben heel erg blij dat ik via de positieve coaching van Marlies erachter ben gekomen dat dit is wat ik wil!”

Marise L., april 2012

 

Ik ben bij Marlies terecht gekomen omdat ik niet goed wist welke kant ik wilde opgaan met mijn werk. Door vele gesprekken, oefeningen (die mij overigens niet alleen veel inzicht gaven in mezelf maar ook leuk waren),ben ik een heel eind op weg gekomen. Het heeft er voor mij in geresulteerd dat ik heb besloten om op zoek te gaan naar een andere baan. Door de gesprekken wist ik nu veel beter waar mijn interesse ligt, wat mijn kwaliteiten zijn en hoe dat over te brengen.

Ik heb Marlies als coach ervaren als een nuchter en doortastend persoon. Ze stelt vragen die ervoor zorgen dat je dieper gaat nadenken en waardoor je tot de kern komt. Soms confronterend, maar ik heb het als heel leerzaam ervaren!

Patricia B., april 2012

 

Marlies heb ik ervaren als een zeer prettig persoon. De kracht van haar is het vertrouwen wat ze je geeft, ze luistert erg goed en stelt op de juiste momenten de juiste gerichte vragen. Ik heb dit traject ervaren als een echte eyeopener. Voor een duidelijk loopbaanadvies zal ik Marlies van harte aanbevelen!”

Tim Houtenbos, april 2011

 

Marlies Crok coacht op een nuchtere en heldere wijze. Door haar praktische aanpak weet ze snel tot de kern te komen van je vraagstuk. Ik heb de coaching van Marlies Crok dan ook als prettig en erg nuttig ervaren. Ik kan haar van harte aanbevelen aan iemand met een coachings-vraagstuk.”

Renzo Gruijters, april 2011

 

We hebben Marlies leren kennen als een zeer doortastende, betrokken en integere medewerkster die over een grote mate van vakkennis beschikt en zeer goed samenwerkt met haar collega’s. Daarnaast is zij een zelfstartende en kritische P&O’er die zaken op een goede wijze ter discussie durft te stellen en investeert in de ontwikkeling van de leidinggevenden in haar werkgebied. Ze heeft haar werk altijd zeer professioneel opgepakt, met veel oog voor wat er in anderen omgaat, met hierbij als uitgangspunt het uitdragen van de cultuurwaarden van onze organisatie. We hebben dan ook op een zeer prettige en constructieve wijze met haar samengewerkt en wensen haar veel succes in haar verdere loopbaan”.

Paulien Jager, HR Business Partner Albert Heijn BV, januari 2011


De weg is net zo belangrijk als het doel.

De waarde van het resultaat ligt in het bereiken ervan. 

(Albert Einstein)